1PP/PK2.1 - Perenggan 10 (Akan Berkuatkuasa Mulai Pada 1 September 2017)

Had nilai, kuasa dan tanggungjawab Lembaga Perolehan Agensi. Pindaan di buat ke atas i) Had Nilai Kuasa Melulus Pihak Berkuasa Melulus (PBM) iaitu membolehkan PBM yang lebih tinggi meluluskan nilai perolehan yang lebih kecil. ii) Penglibatan KSP atau wakil dalam lembaga Perolehan 'B' agensi (Memastikan kehadiran KSP atau wakil di dalam LP 'B' Agensi mulai 1 September 2017 adalah mandatori sebagai langkah kawalan dan pemantauan ke atas perolehan yang dilaksanakan oleh Agensi. Tarikh kuat kuasa pada 1 September 2017 Semua pengguna yang berdaftar boleh mula muat turun pekeliling berkenaan pada tarikh tersebut (notifikasi emel akan dihantar secara automatik kepada pengguna berfdaftar). Sekian, terima kasih.

Untuk paparan dan fungsi terbaik sila gunakan Google Chrome Version 24.0.1312, Internet Explorer (I.E) 9.0 atau Mozilla Firefox 25.0.1 ke atas dengan resolusi skrin 1024 x 768

Penafian:- Kerajaan Malaysia dan Kementerian Kewangan adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Syarikat-syarikat yang dirujuk dalam laman web ini tidak boleh dianggap sebagai agen ataupun syarikat yang disyorkan oleh Kementerian Kewangan.