1PP/PK4.4 - Penubuhan Dan Tanggungjawab Jawatankuasa Contract Coordination Panel (CCP)

Peraturan baharu bagi memastikan satu Jawatankuasa ditubuhkan untuk tujuan menguruskan pertikaian dan pentadbiran kontrak di peringkat Kementerian masing-masing. CCP juga telah diberi kuasa untuk mengesyorkan penamatan kontrak bagi projek sakit. Pekeliling akan berkuatkuasa mulai pada 1 September 2017. Semua pengguna yang berdaftar boleh mula muat turun pekeliling berkenaan pada tarikh tersebut (notifikasi emel akan dihantar secara automatik kepada pengguna berfdaftar) Sekian, terima kasih.

Untuk paparan dan fungsi terbaik sila gunakan Google Chrome Version 24.0.1312, Internet Explorer (I.E) 9.0 atau Mozilla Firefox 25.0.1 ke atas dengan resolusi skrin 1024 x 768

Penafian:- Kerajaan Malaysia dan Kementerian Kewangan adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Syarikat-syarikat yang dirujuk dalam laman web ini tidak boleh dianggap sebagai agen ataupun syarikat yang disyorkan oleh Kementerian Kewangan.